Спіс форумаў belsat.eu belsat.eu
Belsat

FAQFAQ   ПошукПошук   КарыстальнікіКарыстальнікі   ГрупыГрупы   РэгістрацыяРэгістрацыя 
 ПрофільПрофіль   Увайсці і праверыць асабістыя паведамленніУвайсці і праверыць асабістыя паведамленні   УваходУваход 

YoLife!
На старонку Прад.  1, 2, 3, 4, 5, 6  След.

Пачаць новую тэму   Адказаць на тэму    Спіс форумаў belsat.eu -> YoLife!
Папярэдняя тэма :: Наступная тэма  
Аўтар Паведамленне
Zet
праграмны дырэктар

Зарэгістраваны: 31.01.2008
Паведамленні: 536
Адкуль: Miensk

ПаведамленнеДададзена: Ср Крас 30, 2008 10:41 am    Загаловак паведамлення: Адказаць з цытатай

сапраўды! выкажыцесь наконт перадачы! а спрэчкі наконт музычных густаў тут непрымальны...

вось мне ідэя спадабалася)) шчыра!
ag-sketch

Зарэгістраваны: 30.04.2008
Паведамленні: 2

ПаведамленнеДададзена: Ср Крас 30, 2008 5:21 pm    Загаловак паведамлення: Адказаць з цытатай

вельмi класная перадача! пабачыу першы выпуск, тiкава пра клубы i iншае
супер!!!
Вярнуцца да пачатку
Паглядзець профіль Адправіць асабістае паведамленне
Best

Зарэгістраваны: 01.05.2008
Паведамленні: 1

ПаведамленнеДададзена: Чт Трав 01, 2008 4:40 pm    Загаловак паведамлення: Адказаць з цытатай

Прога файная. Нам такое трэба. Моладзі гэта вельмі цікава. Першы раз паглядзеўшы, было бачна, што чэлам трохі складана па-беларуску размаўляць (падземка, кватэрнік). Але ж з чагосьці трэба пачынаць. Закадравы тэкст больш выразна і эмацыйна трэба чытаць. Чакаем наступных выпускаў!
Вярнуцца да пачатку
lazy
праграмны дырэктар

Зарэгістраваны: 01.02.2008
Паведамленні: 414
Адкуль: Miensk, Bielarus

ПаведамленнеДададзена: Чт Трав 01, 2008 5:23 pm    Загаловак паведамлення: Адказаць з цытатай

Я асабiста шчыpа кажучы, глянуўшы на вядоўцу, далей глязець ня стаў Sad Можа i тpэба было, алеж пеpшая pэакцыя - самая шчыpая.
Вярнуцца да пачатку
Паглядзець профіль Адправіць асабістае паведамленне Наведаць бачыну аўтара
Zet
праграмны дырэктар

Зарэгістраваны: 31.01.2008
Паведамленні: 536
Адкуль: Miensk

ПаведамленнеДададзена: Пт Трав 02, 2008 8:50 am    Загаловак паведамлення: Адказаць з цытатай

lazy пісаў(а):
Я асабiста шчыpа кажучы, глянуўшы на вядоўцу, далей глязець ня стаў Sad Можа i тpэба было, алеж пеpшая pэакцыя - самая шчыpая.

ну дык паглядзі на юцюбе каб гаворку крыху падтрымаць! Laughing
lazy
праграмны дырэктар

ПаведамленнеДададзена: Пт Трав 02, 2008 11:13 pm    Загаловак паведамлення: Адказаць з цытатай

Ня маю флэшу i не пляную нават яго ставiць (:
Вярнуцца да пачатку
Anuta
спецыяльны карэспандэнт

Зарэгістраваны: 13.03.2008
Паведамленні: 67
Адкуль: Менск

ПаведамленнеДададзена: Ср Жнів 06, 2008 7:51 pm    Загаловак паведамлення: Адказаць з цытатай

Аператар з "Іст Фронту" перайшоў у "Ёлайф" ? Хацела запісаць сённяшні этэр пра рэканструктараў, але гэтае ваганне мяне бянтэжа. Што я пакажу рэканструктарам? Як іх паказваюць на Белсаце?

І было б добра, калі б вядоўца як-небудзь каментаваў відэа, бо паўхвілінныя ўстаўкі агучваюцца нейкім левым тэкстам.
goorock
мадэратар

Зарэгістраваны: 27.02.2008
Паведамленні: 806

ПаведамленнеДададзена: Ср Жнів 06, 2008 8:23 pm    Загаловак паведамлення: Адказаць з цытатай

Слушныя заўвагі. Манера здымак спецыфічная, але ці непрымальная?
Вярнуцца да пачатку
lazy
праграмны дырэктар

ПаведамленнеДададзена: Ср Жнів 06, 2008 11:33 pm    Загаловак паведамлення: Адказаць з цытатай

Мне асабiста гэта таксама непpыемна настолькi, што я не гляджу гэткiм чынам знятые пpагpамы.
Вярнуцца да пачатку
vit
мантажор

Зарэгістраваны: 21.06.2008
Паведамленні: 37
Адкуль: Horadnia

ПаведамленнеДададзена: Чт Жнів 07, 2008 7:10 pm    Загаловак паведамлення: Адказаць з цытатай

З таго што я бачыў, праграма вартая многіх. Бо, на маю думку ўключае прадпрымальны клёк - дзе, як і хто можа распачаць свой, хай пакуль музычны бізнас.
Вярнуцца да пачатку
perezz

Зарэгістраваны: 27.09.2008
Паведамленні: 4
Адкуль: гражданнін міра

ПаведамленнеДададзена: Сб Вер 27, 2008 6:13 pm    Загаловак паведамлення: Адказаць з цытатай

lazy пісаў(а):
Мне асабiста гэта таксама непpыемна настолькi, што я не гляджу гэткiм чынам знятые пpагpамы.

цікава а што менавіта не так?

Вярнуцца да пачатку
Паглядзець профіль Адправіць асабістае паведамленне Адправіць e-mail
lazy
праграмны дырэктар

ПаведамленнеДададзена: Вт Вер 30, 2008 11:05 am    Загаловак паведамлення: Адказаць з цытатай

perezz пісаў(а):
lazy пісаў(а):

цікава а што менавіта не так?

Мiльгацiць усё ў вачох Shocked
Вярнуцца да пачатку
koska
гукааператар

Зарэгістраваны: 25.04.2008
Паведамленні: 10

ПаведамленнеДададзена: Ср Кас 01, 2008 12:35 pm    Загаловак паведамлення: Адказаць з цытатай

vit пісаў(а):
З таго што я бачыў, праграма вартая многіх. Бо, на маю думку ўключае прадпрымальны клёк - дзе, як і хто можа распачаць свой, хай пакуль музычны бізнас.

Цікава, бо я аглядаў амаль усе праграмы і не бачыў там нічога зьвязанага з музыкай. Таму не разумею пра які музычны бізнас ты гаворыш. Праграма ж увогуле не музычна. З музыкай яе зьвязвае толькі вядучы-музыкант.
Вярнуцца да пачатку
koska
гукааператар

Зарэгістраваны: 25.04.2008
Паведамленні: 10

ПаведамленнеДададзена: Ср Кас 01, 2008 12:38 pm    Загаловак паведамлення: Адказаць з цытатай

Вельмі спадабалася сэрыя пра страйкбол. Не ведаў, што ў Беларусі існуе такая гульня.

А манера здымкаў вельмі клясная.
Маладзёвая. Паглядзі напрыклад замежныя каналы, скажам накшталт МТВ, там амаль толькі так здымаюць. Мне вельмі падабаецца. Надакучылі статычныя здымкі, як у БТ. Гэта мабыць добра на нейкія Навіны, а на маладзёвую праграму павінна быць па маладзёваму.
Вярнуцца да пачатку
alezis

Зарэгістраваны: 10.10.2008
Паведамленні: 2
Адкуль: Horadnia

ПаведамленнеДададзена: Сб Кас 11, 2008 12:13 am    Загаловак паведамлення: Адказаць з цытатай

Дзень добры! Спадарства, mr. koska - і ёсьць той самы Krou! Я й па стылю вядзеньня дыскусіі зразумеў, і па моўных памылках - давялося пачытаць пярліны гэтага спадара на розных іншых рэсурсах - а папісаць ён любя.. Laughing (гаворка перадусім пра вельмі характэрныя палянізмы).

Як філёляг магу з упэўненасьцю сьцьвердзіць, што гэта ён. Віншую, кроў! Стварыў галіну і піярыцца, сцуко, сам сябе хваліць. Ну не балван? Very Happy
Вярнуцца да пачатку
Паказаць паведамленні:   
Пачаць новую тэму   Адказаць на тэму    Спіс форумаў belsat.eu -> YoLife! Гадзінны пояс: GMT + 2
На старонку Прад.  1, 2, 3, 4, 5, 6  След.
Старонка 2 з 6

Перайсці:  
Вы не можаце пачынаць тэмы
Вы не можаце адказваць на паведамленні
Вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
Вы не можаце выдаляць свае паведамленні
Вы не можаце галасаваць у апытаннях